查看: 5359|回復: 36
打印 上一主題 下一主題
收起左側

關於火槍

想知下大家對玩火槍既睇法
就係咁多
單選投票, 共有 42 人參與投票
28.57% (12)
4.76% (2)
66.67% (28)
0.00% (0)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

M群講完真係開.....-_-'
回復

回復 2# 00102410
得我地2個嘈邊樣野比較多 根本冇用  緊係開post俾大家評下最好~
回復

話說00102410 邊位黎?
反正我都想知d人點睇
咪開下lor
順便加下分11
回復

回復 4# kokuka
岩岩玩集遊果個一事無成囉- -
回復

絕對係2樣睇哂
如果真係全講運,就唔會有侵略者,satt,小冰,EGS族,韓國族等等既神手同神族出現

然而,唔係每個火槍劇技術同運氣佔既比例都想同

突擊槍戰算係玩運氣佔最大成數既火槍劇,係咁狂出,屈死鄰居唔駛咩技術都可以嬴

搶旗都係運氣居多,實力可以搭救,但玩搶旗實力唔係一切
就算技術再好搶唔到旗都係無用,所以合作性同埋一個玩家冷唔冷靜都好重要
好多時狂衝就會死得好快,相反camp住係度等d敵人走哂再笠佢支旗就有好大機會汁分

野外火槍同經典書部台槍戰就係實力同運氣都佔相約比例
同埋因為佢有得買血攻,所以買野策略都可以係致勝關鍵之一

真係最講技術既莫過於西火淘汰戰,經常會見到一個玩家一枝獨秀連嬴幾鋪
因為佢平地居多,3槍殺,等高手唔會一次唔小心而無命
回復

絕對係2樣睇哂
如果真係全講運,就唔會有侵略者,satt,小冰,EGS族,韓國族等等既神手同神族出現

然而,唔係每個火槍劇技術同運氣佔既比例都想同

突擊槍戰算係玩運氣佔最大成數既火槍劇,係咁狂出,屈死鄰居唔駛咩技術都可以嬴

搶旗都係運氣居多,實力可以搭救,但玩搶旗實力唔係一切
就算技術再好搶唔到旗都係無用,所以合作性同埋一個玩家冷唔冷靜都好重要
好多時狂衝就會死得好快,相反camp住係度等d敵人走哂再笠佢支旗就有好大機會汁分
野外火槍同經典書部台槍戰就係實力同運氣都佔相約比例
同埋因為佢有得買血攻,所以買野策略都可以係致勝關鍵之一

真係最講技術既莫過於西火淘汰戰,經常會見到一個玩家一枝獨秀連嬴幾鋪
因為佢平地居多,3槍殺,等高手唔會一次唔小心而無命香腸 發表於 19-3-2011 00:32

camp9揮手區=]
我認我係
回復

回復 7# 衰仔包@阿鋒

最憎camp狗
雖然我都成日做
回復

回復  衰仔包@阿鋒

最憎camp狗
雖然我都成日做
香腸 發表於 19/3/2011 18:28

所以我好憎你lo 29 腸..呵呵呵呵.:lol