打印 上一主題 下一主題
收起左側

印象技能走向

其實係咁既.我梗係覺得印象招技範圍唔算大 打遠攻怪技能有一定距離so打唔中其他(差距唔算太遠)反而我眼看雷劍技技能範圍好似大過投劍,但係冇賤傷 我諗傷害都OK掛? 我既心水係等印象2轉200上解封加雷劍

唔知大家點睇 ?
單選投票, 共有 47 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

樓主如果資金充足,裝解封當然無問題啦,多招技點計都係好用D。但有幾個問題樓主要諗諗。第一,解封符價錢昂貴,如果你長期用大象做主力當然無問題,但萬一你想換主力就會好煩。第二,本身招技威力都唔錯,有無需要裝解封就係為左玩招雷劍技?如果裝埋解封,印象既性價比會低左唔少。第三,雷劍技本身威力亦無想像中咁勁,打食云當然好威威,但打返後期D怪,其實個威力都唔算好大。

總結,樓主可以搵返200大象雷劍技VS天生技個Post參考下先再作決定都唔遲。
回復

樓主如果資金充足,裝解封當然無問題啦,多招技點計都係好用D。但有幾個問題樓主要諗諗。第一,解封符價錢 ...
星野零 發表於 3-2-2013 15:12

嗯.有道理 我主要係煩緊錢方面...因為解封符價係商2都唔惹小
回復

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4416494 俾你參考一下 我個人鐘意用雷劍
回復

俾你參考一下 我個人鐘意用雷劍
lippowing2009 發表於 3-2-2013 18:23

我就係煩緊哩樣 d遠攻怪就如妖僧咁 一散就好難集中 佢招大劍就變得無太大用武之地 又無得賤傷(最重要係食勁多法)
雷劍正好解決左問題 方便應付到新怪 ....
回復

資金充足都係後話,主要係你本身有無主力或者將會用印象黎做主力
如果印象將會係你既主力的話咁雷劍一定冇走雞
如果印象只會係你兵陣既裝飾/谷戰用咁上鬼火就夠啦
回復

雷劍 解封付
唔系玩泥冇意思
回復

回復 7# gersang2012

其實唔裝都有意思既,可能大家覺得唔方便。但小弟用阿莫頂怪,打遠攻怪一樣可以堆怪(放分身遠少少,D怪就唔會走得太散)。所以用印象仍然發揮到威力。至於樓主點決定就真係要諗清楚啦。如果樓主唔等錢洗,可以裝左雷劍先,日後先決定裝唔裝解封。
回復

有錢咪玩貴 無錢咪玩窮..
回復